omväxling är alltid bra

Nu har jag bytt blogg igen. Nu hittar ni mig här.

Glad midsommar, eller vad man nu brukar säga

Fint folk, en söndrig kamera, gott att äta och dricka. Det var vad min midsommar har bestått av. Det blev en riktigt fin midsommar trots några missöden.

Idag har inte varit en lika bra dag. Jag har varit trött efter en natt med väldigt lite sömn, känt mig dissad, haft huvudvärk och kämpat mot gråten var och varannan minut.

Glad midsommar eller något.

my life be like ooh aah

Sista dagen som 17-åring har jag spenderat med min mamma. Skönt med en lugn dag efter en hel vecka med sena kvällar, tidiga morgnar och mycket fint folk.

Nu när klockan är mycket har jag feelis. Jag lyssnar på Fast and Furious soundtrack, diggar för mig själv och längtar lite till fredag då jag äntligen ska få träffa min andra mamma igen. Vi kom fram till att vi inte har träffats på snart en månad, så det börjar bli dags nu tycker jag.


<3!

Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå

Frank Mangs CenterI fredags var det konsert på FMC. Bilderna är tagna av Jakke och redigerade av mig. Kolla in Jakkes flickr här.
Efter konserten for vi till Teboil och satt där ganska länge med ett helt gäng knasiga, men ack så fina, människor. När vi blev trötta for jag, Simon, Jakke, Joel och Gustav hem till mig för att sova. Men när vi kom hem möttes vi av ett kokhett hus, så mycket till sömn blev det inte. Eller Gustav och Joel sov, men inte Jakke, jag och Simon. Men kul hade vi! Tycker om de pojkarna.

balkong-chill


grillfest i Sundom


studentkalas och dylikt

Igår hoppade jag på bussen mot stan ännu en gång. Dagen spenderade jag med min syster, vilket var riktigt najs! Hon visade mig bilder från Spanien-resan, vilket fick mig att vilja åka ut och resa ännu mera. Simon och Frida joinade efter några timmar, vi for till torget och åt glass och sen for dom hem. Jag for hem och tog det lugnt en stund, och sen kom Citt, Joel, Jakki, Koppen och Jacke och gjorde mig sällskap. Det blev en riktigt bra kväll.

Idag har jag varit på besök hos två nyblivna studenter, det vill säga Simon och Jakki. Nu är jag fylld med smörgåstårta och annat gott, så jag är så mätt att jag snart spricker. Det var synd att jag inte hade möjlighet att åka på några fler studentkalas, men ett stort grattis till alla som fick studenten idag! Kameran blev tyvärr inte använd idag, så jag har inga bilder.

jag faller

Ibland orkar man bara inte hålla upp den positiva attityd man är känd för. Ikväll blev en sådan kväll. Jag ber om ursäkt till mina underbara vänner som var tvugna att stå ut med mig och mitt klagande. Imorgon är en ny dag, och förhoppningsvis är mitt humör bättre.


Lord, you catch me when I'm falling


två dagar i staden

Chill med Simon och Gustav, bilskola, kinamat, två timmars powernap, bio, träffa syster som kommit hem från Spanien, roadtrip till Närpes. Det är vad jag har gjort dehär två dagarna jag har varit i stan. Två mycket fina dagar med mycket fina och underbara människor.


Gustav kan det här med att vara cool


Jakke och Simon blev lite kärleksfulla i bilen


Coola killar i Kaskö


Simon och Jakke blev kärleksfulla i Kaskö också

RSS 2.0