I've got another confession to make, I'm your fool

Besök av han dendär Johannes. Ett flippat besök på ABC med Lena, Niclas och Simon. Komma underfunn med att man ibland helt enkelt inte orkar med spydiga kommentarer. Sitta i en Sierra och prata. Min dag i korta meningar.

Just another day in the world we live

en dag då hjärnan går på högvarv.
en dag då jag är helt död.
en dag med alltför mycket att tänka på.
men livet är nog fint.
trots dåliga dagar.


I need a hero to save me now

Kaffe med finaste Lena, tentläsande, titta film och dricka te i Voitby, en bilfärd in till stan, ett ABC-besök där mina nerver knappt klarade av vissa saker. Min dag i stora drag. Nu lite Skillet innan jag kryper ner under täcket.

Villa-avslutning

Villa-avslutningen spenderades på min villa med mina tre favoritpojkar. God mat, fint väder, bastu, varmt vatten och annat smått och gott.

I come alive somehow

Det blir många Nanna-bilder nu, men jag har bara bilder från då hon och jag fjollar på i lägenheten.

filmkväll med NannaJag har en riktigt mysig kväll med min fina Nanna förra veckan. Film, massa godis och glass.

I watched the city burn

Dejt med Petra, pratade om allt möjligt. Några avsnitt Skins, massa godis och några tekoppar med en av mina favoritpojkar. Ett flippat ABC-besök med Simon, Gustav, Niclas, Tobias, Louise, Isa och Paulina. En tur till hamnen, sitta på en varm motorhuv och filosofera. Sitta på en brygga och titta på stjärnor. Det var en fin kväll.

Jag tittar bort och låtsas som det regnar

Två helt fantastiska flickor och en helmysig lägenhet, ångestframkallande samtal som slutade med skratt, långa promenader långt efter läggdags, förberedelser inför studentskrivningarna, kaffe med min alldeles underbara syster, en ungdomssamling med mycket fint folk och en jättebra predikan av finaste Jossan, en tur till O'Malley's med goda vänner, en promenad hem med otroligt mycket skratt och dålig humor, en fin frukost med en av de fantastika flickorna som jag har turen att bo med och besök av två av mina favoritpojkar. Det är min vecka i stora drag. En helt bra vecka med andra ord.


Nanna och jag kan det här med att vara snygga. Jag är glad att jag får bo med dig, du fantastiska flicka!

and off we go

Nu är väskan packad, så nu är det bara att vänta på att mamma kan köra mig till Vasa. Det känns skönt att äntligen få komma bort från detta hellhole igen.

stop asking Oprah what to do

Sådär annars så hade jag en riktigt trevlig kväll med fina Julia, min finafina syster och hennes något knasiga kompisar. Det gör vi om någon gång!

sommaren har nått sitt slut

Imorgon packar jag mina saker och flyttar till staden vid havet igen. Det känns lite vemodigt att sommaren har nått sitt slut, men annars känns det skönt att jag får flytta tillbaka till Vasa igen. Den här hösten ska bli bra, det har jag bestämt! Inget drama, inga krossade hjärtan, inget bråk, ingenting som gör att jag inte orkar. Det ska bli den bästa hösten på tre år. Ojdå, vilka krav jag sätter på den stackars hösten. Men jag har ett härligt gäng människor runt mig, så det ska nog bli bra. Puss och godnatt, nu ska jag försöka få lite sömn.

And I think I am just as torn inside

Dagen har gått ut på att snyta mig, packa och titta på Skins. Det är just typiskt att jag skulle bli förkyld precis före skolstarten, men jag har ingen feber så det är jag tacksam för.
Just nu lyssnar jag på Missy Higgins och försöker hålla mina tankar under styr. Jag lyckas ganska bra, så jag är ganska stolt över mig själv. Nu borde Julia snart uppenbara sig. Det ska bli skönt med lite sällskap.

I hope to find it in the end

Bastu och kallt vatten, gott att dricka, fint folk, flippad humor, inre aggressioner som tog sig uttryck på Gustavs kind (förlåt) och fina diskussioner. Det var min fredagskväll/natt. Riktigt lyckat om jag får säga det själv.


I will not pick you up this time

Konstens natt var, jaa vad ska man säga, intressant. Dagen började bra med många fina människor man inte hade träffat på länge. J och jag satt på en gräsmatta och pratade om allt möjligt, sen gick vi in mot stan. Där träffade vi mycket folk. Kvällen slutade med en mindre trevlig Ollisrunda, en kall hemfärd och diskussioner med G på en balkong.

Who will fall far behind?

Efter en ganska slö dag tar jag en kvällspromenad med musik i öronen för att rensa tankarna.


You lay here broken and naked

Denhär dagen har inte varit världens bästa om man säger det snällt. Men en hemsk dag fick iallafall ett helt bra slut med film och diskussioner om allt möjligt på en veranda med tre knasiga typer. Eftersom mina planer inför morgondagen sket sig kommer jag antagligen att sova bort halva dagen och lata mig resten av dagen.

Just nu vill jag bara försvinna så långt bort härifrån som det bara går.

I'm waiting for the day

Ibland tror jag att jag har alltför lätt för att börja tycka om människor. När jag dessutom ibland tror att vissa personer tycker om mig lika mycket som jag tycker om dem blir jag oftast bara besviken, för så är inte alltid fallet. Samtidigt har jag svårt att lita på människor. Förr gick det bättre, men nu är det svårt. Så jag tycker om människor, men jag litar inte på dem, vilket är smått jobbigt.Att sitta ensam på en klippa och titta på solnedgången är fint. Tankarna får flöda fritt, vilket kan vara ganska skönt.

Linnea <3 Farag


-

Ibland gör det bara jävligt ont.

Yeah the truth is, that I miss you, so

Idag träffade jag Lena, hon är allt bra fin hon. Om man bortser från det har det inte varit en så bra dag.


finfinfinfin

You can't make your heart feel something it won't

Det är farligt att drömma. När man vaknar blir man bara besviken.


en mysig kväll med fina människor


en helg med pojkarna
RSS 2.0