"Jag tycker om runda saker. De är oföränderliga, precis som jag."

En dag tittade Emily, Jacke, Ida och jag på "I rymden finns inga känslor". Den var jättefin! Om ni inte redan har sett den, se den! Den är så söt.


Alright, everything is alright

Promenad till stranden med Frida. Gå på stan med Ida. Åka på kaffe med Elin och Ida. Flippa på balkongen med Ida och Emily. Äta nudlar. Flippa lite till. Våldsgästa Ankko med Emily, Ida och Josso. Dricka mera kaffe. Och återigen flippa.
Det var vad gårdagen bestod av. Och skola förstås.
en bild från i somras. Min fina flicka och jag <3

trattkantareller och sånt fint.

Heidi, pappa och mamma plockade svamp i söndags. En korg och en hink full med trattkantareller är inte så dåligt.
PS. Jag tycker om min familj <3

Det finns ingenting här som kan få dig att förstå

Ibland känns det som att jag inte hör hemma någonstans.
Ändå är jag lyckligt lottad med många fina vänner.
Men den där känslan finns ändå där, gnager, gör mig trött.

den underbara flickan

Kvällen har spenderats med min underbara Lena. Vi pratade i ungefär tre timmar om allt möjligt. Att prata med henne är så skönt. Jag vet att jag kan lita på henne och jag kan säga allt åt henne. Jag älskar den flickan!


jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv

Regn. Melissa Horn. Tankar. Fint.

I'm a little bit lost without you

Jag kom just hem från min kära syster. Nybä, jag och Elin tittade på Eclipse. Eller det vill säga Elin tittade, Nybä och jag var för rastlösa så vi satt mest och flippade.

Jag har haft en vasahelg. Jag har varit på bio, ätit pizza, druckit kaffe och sovit. Det var en ganska fin helg.

min fina Nybä

lite smågulligt.

weheartit

You are the strength, that keeps me walking

idag har jag:
- skrivit mattetent (vilket gick mindre bra)
- varit trött, jättetrött
- hjälp Alan att handla mat

och nu ska jag äta vindruvor och antingen se en film, eller bara lyssna på musik och ikväll är det Sion.

weheartit

Varje gång du möter min blick blir min värld en aning större

Här sitter jag i Nybäs rum och njuter av solen och fint sällskap. Hon tänker dissa mig och lämna mig ensam med alla personer som kommer och tittar på vår lägenhet, på en så kallad internatsrunda. Lite småläskit, eller kanske inte, men ändå, haha.


And this is where I lose myself when I keep running away from you

Saknad.
Längtan.
Känsla.


Jag vill kunna skriva vad jag känner, men eftersom jag inte riktigt vet vad jag känner är det lite svårt.

weheartit

you are my sweetest downfall

Jag borde:
- läsa på mattetenten vi har på fredag
- börja skriva på slutarbetet
- städa
- göra läxor
men det får nog vänta en stund, för nu vill jag njuta av att vara själv en stund.
villaavslutning

Bilder från villaavslutningen. Lite sent kanske, men här är dom iallafall, haha.

I lost all control and I need you now

Ibland när man får frågan "hur mår du?" klistrar man på ett leende och säger att allt är bra, fastän gråten tränger på i halsen och man bara vill gräva ner sig någonstans. Ikväll var det en sådan kväll. Jag for till Felicia för att fira att hon fyllt 15 (Grattis vännen, du är fin! <3). Redan när jag steg in i vardagsrummet där alla satt kände jag att jag bara ville åka hem och gömma mig under täcket. Under kvällens lopp blev den känslan starkare, förutom när jag flippade med finfina kusinBecka. Det värsta är att jag inte vet varför jag mår så här. Det har hänt förr, i våras. Jag hoppas att det inte fortsätter någon längre period, det orkar jag inte med, inte nu.Now I'm starting to see, maybe it's got nothing to do with me

I bilen på väg hem ikväll kom jag på hur mycket jag älskar stjärnor. Att stå på balkongen invirad i en filt och bara titta på himlens alla stjärnor, det är underbart.


You’re closer than the tiny thoughts I have of you

Kanothajken gjorde mig förkyld, så nu sitter jag här och nyser, hostar och snörvlar. Jag dricker massor med varm svartvinbärssaft hela tiden och tittar film. Det är ganska mysigt att vara sjuk, men samtidigt väldigt irriterande.
Om jag inte hostar ihjäl mig tänkte jag kanske fotografera lite idag, kameran har blivit för lite använd på sista tiden.

vackert.

Idag har varit en dag som jag tycker om. Dock var skolan inte det roligaste, hade huvudvärk till tusen. Efter skolan pratade jag en stund med Ida, vilket alltid är lika trevligt. Sen for jag på pizza med Nybä och Elin och sen på kaffe till Jakki, Jacke och Simon.
Efteråt for Nanna och jag ut på en cykeltur. Vi satte oss på en sten och pratade jättelänge så fortsatte vi att cykla (eller hon cyklade, jag satt på) tills vi satte oss på en brygga och pratade ännu mera. När det började regna cyklade vi mot stan igen och drack te hos mig. Vi satt och tittade på månen, stjärnorna och molnen och konstaterade att världen är vacker. Vi hade det alldeles mörkt förutom ett ljus som brann.
tycker om den flickan <3

RSS 2.0