I'm heading back

Två dagar klarade jag av att vara i Närpes före jag far tillbaka till stan. Visst, jag far till stan för att jag har bilskola klockan 10 imorgon, men iallafall. Jag saknar faktiskt att bo i stan, hur skönt det än är att vara hemma. Jag saknar den där friheten med att bo själv, utan sina föräldrar. Tacka vet jag att jag har en syster som bor i stan och som jag får låna lägenheten av medan hon själv är i Spanien.


jag och my beloved syster

skolavslutning 28 maj 2011

Det är inte klokt vad fina människor jag har varit omringad av det här året. Jag kommer att sakna alla otroligt mycket!

I'm only happy when I know you're with me

Trots motgångar, så som sjukdom, stress, trötthet, alltför mycket som snurrar i min hjärna och annat som är sådär småjobbigt måste jag säga att jag njuter av livet. Två dagar till i skolan så är man ledig. Jag har klarat av tvåan i FKF, som sägs vara det jobbigaste året, vilket jag måste hålla med om. Jag har aldrig varit så stressad och trött på allt som heter skola som jag har varit det här året. Men ändå har det varit ett fint år. Mycket har hänt, med mig och mina medmänniskor. Men vi har tagit oss igenom det, vi har klarat det. Jag skulle inte ha klarat det här året om jag inte skulle ha varit omringad av underbara och vackra människor. Tack!


Amarillo med finaste klassen

För att fira att vi klarat av andra året på FKF gick klassen till Amarillo och åt god mat. Det är en grupp med fina människor jag har turen att gå i samma klass med.
I was made to love you

Nej, feber ska inte få förstöra min kväll. Därför tänker jag gå ut och äta med min fina klass, fast min kropp stretar emot. Tacka vet jag värktabletter!

when you try your best, but you don't succeed

I helgen var det körsång som gällde för hela slanten. FKF-körhelg med Pandora och Lars och Rolf Edberg blev riktigt lyckad. Det var roligt, men också jobbigt. För lite sömn och en sjuk hals. Och nu efteråt fick jag feber, så dagen har tillbringats i sängen. Det är synd att jag skulle bli sjuk just idag, för klassen ska ut och äta för att fira att skolan snart är slut. Nåja, jag hoppas att de får ha det riktigt roligt.


15 maj 2011Den ack så omtalade hockeymatchen mellan Finland och Sverige kollade jag i Sion med ett helt gäng fina personer. Bilden är tagen när matchen var slut.

13 maj 2011En helg fick jag finbesök av Lena. Vi satt på balkongen och pratade i flera timmar. På kvällen for vi till Jonnis för att kolla hockey med några härliga människor.

post-itVår köksvägg är täckt av massa post-it lappar med olika bilder och texter på som folk har skrivit när de varit på besök. Det är alltid lika roligt att sitta och läsa alla lappar.

några bilder från i måndas

Jag har kommit på att jag mest har vänner av det manliga könet. Betyder det att jag är manlig? Haha.

I'm walking on sunshine

Man kan inte annat än älska värmen som uppenbarat sig. I skolan sitter man på den soldränkta trappan varenda lediga stund man har, och idag har Ida, Jacke, Emily och jag legat på gräsmattan och solat i två timmar.

Igår efter skolan gick jag till stan för att träffa Johannes och Oskar. Vi satt på ett café i några timmar och sen gick vi till subway så att pojkarna fick äta. De är nog härliga de två!

Nu väntar städning och biologiplugg.


I hope to find it in the end

Ibland saknar jag personen jag var för ett år sedan. Gladare, mindre stressad, mindre trött, mindre humörsvängningar.
Stressen blir för mycket ibland. Stress över skola, körkort, pengar, hälsa etc. Jag borde bli bättre på att ta hand om mig själv, det är så lätt att fokusera på andra. Vilket är bra förstås, men ibland måste man tänka på sig själv lite också.
Jag borde ta tag i den enorma högen med skolarbeten, men istället skjuter jag det från mig och gör andra saker istället. Det kanske känns som en smart sak att göra i stunden, men om man tänker efter är det nog kanske inte så bra.
Hej kvällsfilosoferingar då man är sjukt trött men inte kan sova.

måndag 9 maj 2011

Efter skolan igår traskade Ida och jag iväg till stan för att shoppa en födelsedagspresent åt Jacke. När vi hittat en fin present gick vi till ett café och drack kaffe och pratade.
Lite senare på dagen fick jag besök av Sami, Gustav, Jakke och Niclas. De spelade gitarr, drack kaffe och var allmänt lustiga. När Sami for hem, for vi andra till Voitby för att hälsa på Simon. Han och hans pappa var båda glada när vi kom dit.

Idag väntar ett cafébesök till, men den här gången med Johannes och Oskar. Najs najs.


6 maj 2011

Efter skolan i fredags fick jag turen att umgås med fina Nanna. Vi målade våra naglar och pratade om allt och inget.
Runt två tiden kom Fridulis till stan. Vi drack kaffe och gick sen och hälsade på hos Jakki. Vi var där en liten stund tills vi gick till han den där Andreas, drack kaffe med gammal grädde och tittade på ishockey. När vi inte orkade titta på hockey mera gick vi till Rådhusgatan och sa hej åt Emily, Pupu-Josso och Nybä.
På kvällen for jag till Sion och träffade massa fint folk och fick lyssna på Jossans fina predikan.
Nanna och jag kan det här med att vara snygga!

What is love?


you make life worth living

Spenderade ännu en gång kvällen i Voitby i sällskap av Gustav och Jakke. Vi lyssnade på Simons pappas prat om alla sina bilar, och jag frös mina fötter av mig.
Jag avslutade kvällen med att "titta" på Nightmare at Elm Street med Jacke och Ida. Jag tror jag blev mer rädd av Idas skrik än av själva filmen, haha.

we'll be the dreamers of your dreams

Söndagar är till för att sovas bort. Iallafall igår. Jag vaknade klockan två, steg upp, packade, åt och var allmänt stressad. Sen begav Maurits, jag och Julia oss iväg till stan. Där gick vi till Hoviska en stund och träffade mycket känt folk. Efter en stund blev vi hungriga, så vi for till ABC och åt skräpmat. Efteråt for Maurits och Julia hem till Närpes igen, medan jag och Gustav for till Voitby och iakttog då Simon och hans far bytte däck på bilen och sen tittade vi på Harry Potter. Det var ett fint sätt att tillbringa kvällen på.

Ja må han leva

Idag blir lilla Oskar gammal, det vill säga han fyller 17 år. Grattis vännen!


Grillfest i SundomPå lördagen hade Oskar grillfest, eftersom han fyller hela 17 år idag (GRATTIS!). Det var jättetrevligt. Jag är så lyckligt lottad att få vara omringad av så underbara människor.

RSS 2.0