glada vappen

Ikväll ska jag och Jacke vara hos min syster. Det kommer förhoppningsvis bli trevligt. Imorgon ska jag vara med Madde. Vi ska gå på stan och fira första maj med alla andra som har bestämt sig för att vara ute. Vi håller tummarna för fint väder, men de har lovat regn så det ser inte så lovande ut. Det blir nog en fin helg tror jag.

På måndag och tisdag ska alla ettor på vårhajk. Det är nog inte något jag riktigt ser fram emot. Men vem vet, det kanske blir riktigt roligt.

Jacke i egen hög person :)

här finns så mycket vackert som jag inte kan se

Melissa Horn spelar på, solen skiner och jag är på ett konstigt humör. Ena stunden är jag glad och sen börjar jag tänka för mycket och humöret sjunker. Jag tror inte det är bra att jag är ensam just nu, men på ett sätt är det ganska skönt. Jag behöver tänka över situationen, men jag vill inte. Det känns så konstigt.
Men det här ska nog bli bra det också, fast det kanske inte känns så just nu.Jag saknar tiden då allt inte var så komplicerat.

blä

Nu sitter jag i ett klassrum och har fysik. Uschdå. Jag är inte alls på humör för det här just nu. Jag har sovit på tok för lite inatt. Nu ska jag försöka koncentrera mig på fysiken.

Jacke gästbloggaah

mjooo nå ja sitter hos maria o väntar på att alan och alla andra ska komma hem från åland. Jag hör ett svagt brus och vänder mig om, där ser ja maria som borstar håret. Dagen har varit behaglig och ja har haft stora funderingar om en våldsam städning.

Gonatt.

-

Följ min blogg med bloglovin

söndag

Jag sitter här och tittar på en film med pappa. Jag har haft en någorlunda lugn helg, vilket har varit skönt. Snart ska jag åka tillbaka till Vasa och kanske åka på kaffe med Elin. Det kommer att bli en ganska skum början på veckan, för jag har lägenheten för mig själv, eftersom Sarah och Nybä är på musikturné.Idag fyller knasbollen Ida 18 år. Grattis! :D

Du säger att kärleken aldrig var till för dig, att du aldrig känt vinden högt över trädtoppen

Egentligen har jag ingenting att blogga om, men jag kände för att blogga ändå.
Jag sitter här i min ensamhet och tittar på Austin Powers. Felicia for härifrån för en stund sedan och nu har jag ingenting att göra, men det är skönt det också.
Mitt humör de senaste dagarna har gått från att ha varit helt okej till att jag varit arg och nu vet jag inte riktigt hur det är. Det är ganska "neutralt" eller vad jag nu ska säga.


(saknar EC)

Update

Vi orkade inte med Eva & Adam så nu ska vi kolla Hitta Nemo istället, den är mycket bättre.

GÄSTBLOGG

Av en coool typ!

KORV

Jag och Maria kollar tv och försöker bestämma vilken film vi ska kolla. Just nu sitter hon på golvet och gråter av beslutsångest.

Det lutar mot...öööh...Nasses stora film, tycker jag. Maria tycker Austin Powers, för hon är så snuskig. USCH

Men nu blev det Eva & Adam, haha.

Hoppas ni kollar bättre film än oss!

Hejdå.


-

weheartit

och alla drömmer om fåglar även du även jag

Håkan Hellström, solsken, nylackade naglar, kaffe. Kan det bli bättre?
Nu sitter jag och väntar på att Maurits ska komma och hälsa på. Det ska bli trevligt, för jag har inte träffat honom på hur länge som helst känns det som. När han har farit härifrån ska jag ut med Ida. Härliga tider!
Jag är på ett ovanligt gott humör idag, vilket är ganska konstigt egentligen, men det är iallafall trevligt. Kanske det är våren.


won't you be my solid ground?


Det där var bra nätter. Det där var fina nätter.

Jag sitter i sängen, lyssnar på Håkan Hellström och drömmer mig bort. Jag vill att det ska vara sommar, men det ska vara en bra sommar. Den ska helst inte vara som den förra, den var inte riktigt så fin som jag hade hoppats på.
Just nu sitter jag och underhåller mig med weheartit.com. Det är inte klokt vad mycket fina bilder det finns där. Det ger mig inspiration att fotografera själv också, men jag har aldrig tid. Men jag ska försöka bättra mig.några av mina favoriter från weheartit

Let this be a reminder

Den här veckan har varit hemsk. Mitt humör har varit i botten precis hela veckan. Men igår blev det bättre, tack och lov.
Det var ungdomsmöte i Sion igår. Det var riktigt bra. Ungdomarna hade hand om allt den här veckan.


Min kära kusin Tobias


Jonas och Niclas


en ganska så speciell dans, haha


vittnesbörd av Niclas


Mathias höll en riktigt bra predikan


fina flickor

Efter mötet gick Mathias, Tobias, Felicia, Mathias, Jonnis, Alan, Johanna, Lena, Kim och jag till Calzone och åt kebab.
Det var en riktigt bra kväll.


när jag höll på att drunkna tänkte jag på dig

Jag bestämde mig för att ta en promenad i vårsolen och det var nog en bra idé. Nu mår jag mycket bättre.
Snart ska jag tillbaka till stan, men före det borde jag läsa på historia tent som jag har imorgon. Jag skulle inte orka alls, men eftersom det är mitt andra försök vill jag gärna bli godkänd, haha. Nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström, äter vindruvor och koncentrerar mig på att må bra.Jag fotograferade lite när jag var ute. Verkligen inte mina bästa bilder, men de får duga.

There are days every now and again I pretend I'm okay

Varför känns allt så jobbigt just nu? Jag har ingen anledning till att må dåligt, men ändå är mitt humör i botten. Det är jättejobbigt. Jag vill vara glad, inte nere. Ibland blir jag bara så trött på att visa mig stark hela tiden, men det känns som att jag måste vara stark för mina vänners skull. Det finns de som mår sämre än vad jag gör, så det känns som att jag måste finnas där för dem, och då kan jag inte vara svag...
Nåja, det blir väl bättre snart (hoppas jag). Annars vet jag inte vad jag ska ta mig till..

Förlåt att jag skriver dethär, men jag måste skriva av mig någonstans, och bloggen var närmast. Hoppas det inte stör alltför mycket.

äntligen

Jag har tänkt på att flytta min blogg hit ganska länge, men jag har aldrig orkat göra något åt det, men igår var jag hos Felicia så hon hjälpte mig. Designen har hon gjort, visst är den fin? Min gamla blogg hittar ni här: getitright.devote.se.


Felicia <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0