försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du serAck denna förvirring. Vad har jag gjort?

-


I must confess that I feel like a monster

Ibland önskar jag att det skulle finnas en av- och på-knapp på hjärnan.


nu ska jag dricka kaffe med mamma och pappa. Jag hoppas att jag klarar av att inte skrika på dem alltför mycket den här veckan. Älskade humörsvängningar <3

Penkkis

Igår var det penkkis. Usch vad jag kommer att sakna årets abiturienter!

he gave his life and took my place


När mandarinerna börjar ta slut, kaffet är kallt, jag är rastlös och har tråkigt kan det se ut såhär. Ser ut som en liten unge i trotsåldern, höhö.

ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

Städa rummet, packa, skriva slutarbete, plugga historia och möjligtvis skriva finskauppsats är vad jag kommer att syssla med fram till det att jag åker tillbaka till staden.


I'm running to your arms

Idag fick jag finbesök av Julia. Vi for och hyrde en film, The Lovely Bones. Den var ganska konstig, men jättebra.
Nu ska jag gå och lägga mig, jag har inte varit så här trött på en lördag på jättelänge.


But together we can be alright

Igår var en bra dag. Efter skolan gick jag till min fina vän Ida, drack kaffe och satt på balkongen och njöt av solskenet. Efteråt packade jag, gick till skolan, fjollade på där en stund med Ida, Frida, Gustav och Simon. När klockan var ungefär fyra gick Simon och jag hem till honom. Han skulle sova och sa åt mig att jag skulle väcka honom, vilket jag gjorde, men det var inte så uppskattat, dock var det riktigt roligt. På kvällen var det ungdomsmöte i Sion, vilket var riktigt najs. Efter mötet for Simon, Gustav, Joel, Becka och jag mot Närpes. Vi skjutsade Becka hem till Petalax och gav oss sedan av mot Närpes. Väl när vi var där körde vi runt lite och sen for vi hem till mig och chillade före vi gick och la oss. Imorse åkte dom hem och nu sitter jag och pluggar lite hissa i väntan på Julia.

fastlagsbullarI tisdags bjöd Emily, Josso och Ida på fastlagsbullar och kaffe. Det var mycket trevligt och gott. Jag var glad och ganska så flippad, men det var Frida också så det var bara roligt.

got me singing like nananana

Igår bakade Gustav, Simon, Niclas och jag kladdkaka. Jag åt så jag sprack, nästan iallafall. Det var gott.
Nu sitter jag och försöker komma på hur jag ska orka sitta två timmar och lyssna på körkortsteori. Att nästan inte sova alls två veckor i sträck är kanske inte en så bra idé.


I wonder where I am

Ibland kommer stunder när man känner sig helt ensam fast man har människor runt sig.

fina vänner

Besök av Sara och Julia, ungdomssamling i Fila, chill hos Felicia. Så såg min lördag ut, som kanske inte var den allra bästa till att börja med, men som blev hur bra som helst mot kvällen.

Guess I'd rather hurt than feel nothing at all

Den här veckan har varit en av de tyngsta veckorna på länge. Ingen sömn, många saker att tänka på och många saker man ångrar. Men jag har varit omringad av väldigt fina människor, vilket har gjort det hela lättare.


My dreams are fading now, fading out

Jag vet inte vart jag är på väg. Mitt liv är ett enda kaos just nu. Mitt humör går i vågor, min sömn är helt åt skogen, de dåliga ovanorna blir bara värre, o.s.v.
Tacka vet jag alla de underbara människorna jag har runt mig. Jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dem. Det känns hemskt att många av dem "slutar" skolan alldeles snart, det kommer att bli så tomt, trots att jag fortfarande kommer att ha många andra härliga människor i min närhet.


RSS 2.0