pluggapluggaplugga...typ

istället för att plugga matte och psykologi kan man:
- flippa på balkongen
- dansa på stolar
- titta på då Frida bygger torn på mitt fönsterbräde
- iaktta folk som applåderar åt Fridas finfina torn
- flippa lite till


du min vän i livet


Tack Simon för att du är en så bra vän!

all your problems are back to stay

Igår var jag på ungdomsmöte. Mitt humör var inte bra. En långpromenad med S då man fick häva ur sig all skit hjälpte lite. Att låta tårarna rinna hjälpte lite det också. Tack för att du står ut med mig.

good love is on the way

Psykologiplugg, kaffe, Skins, sömn och snart ungdomsmöte. Så ser min helg ut.


den här platsen är nån annans, jag måste hitta ut

Ikväll kom den tillbaka, den förrädiska känslan av att inte höra hemma någonstans. Jag trodde jag skulle slippa den, men ikväll bestämde den sig för att hemsöka mig ännu en gång. Kanske det beror på sömnbrist och för lite mat i magen.
Men det är bra med fina vänner som kan muntra upp en. Och en varm dusch skadade inte heller.

"fel i huvet ju!"

Har besök av Frida, därav rubriken. Nybä tycker att jag ska skriva ett inlägg om henne, därför tänker jag göra det. Nybä är en gullig tjej. Ibland när jag kommer hem till lägenheten springer hon runt i bara underkläder. Som alldeles nyss.
Jag tycker om Nybä, punkt.

<3

detta inlägg dedikeras till min fina vänDu är bra min Frida. Du klarar av det här, det är bara lite kvar nu. Snart behöver du inte tänka på att ha sjuk hals mera. Puss gullavännen <3

en bra dag

Idag har varit en bra dag. Efter moddetenten, som jag inte har en aning om hur den gick, gick jag och åt kebab med Jacke och Nybä. Gott gott! På finska gick vi till stan och drack kaffe, för läraren tyckte att vi behövde muntras upp. Och på bildkonst gjorde vi inget annat än att titta igenom bilder från förra året, bl.a. från musikturnén. När skolan var slut satt jag en stund i kansliet och bara var. Skolan är nog bra egentligen.

Johanna och jag lekte lite med Photo Booth också.

so many what if's in your life

Att ha första slutarbetsdeadlinen klar känns bra måste jag säga. Och balkongmys, kaffe och kladdkaka med de bästa är fint. Moddetenten vi har imorgon känns däremot inte så bra. Jag kan ingenting, och orkar inte läsa mera.


I love what you do to my heart

Igår fick jag besök av en mycket fin skogsmulle vid namn Lena. Vi satt på verandan och tittade på stjärnor och pratade gamla minnen. Jag tycker mycket om den flickan.

Idag ska jag skriva ännu mera slutarbete, packa och sen äntligen åka tillbaka till stan. Att vara i Närpes är skönt en liten stund, sen vill jag bara härifrån.

en bild från igår

Hitler och hans lögnerDethär är som sagt mitt tidsfördriv idag och imorgon. How fun is that? Inte särskilt om jag ska vara ärlig...

They can tie me up, call me a clown, but I ain't gonna lose you

Här sitter jag i lilla Yttermark och försöker skriva fem sidor på slutarbetet som ska inlämnas på måndag. Mitt sällskap är den håriga, gråa katten och mitt kära kaffe. Angående skrivandet går det lite som det går. Jag har skrivit en sida hittills, vilket enligt mig själv är ganska duktigt, men så ser man på de andras facebook statusuppdateringar och ser att vissa har skrivit 10 sidor. Hjälp, är det enda jag kan tänka då. Helst av allt vill jag bara krypa ner under täcket och titta på några avsnitt av Skins, men icke sa nicke, här ska skrivas så pennan ryker (eller tangenterna egentligen, men det låter bättre med pennan, hehe).

tyckte det var en ganska fin bild. källa: weheartit

en helt vanlig dag i skolan


en Simon


en Frida


vår kanslist Kristina och en Jacke


Gullavännerna


Simon var trött


Jacke var smått läskig

I'd just stare out my window, dreaming of what could be

Har haft min första riktiga hemmahelg på länge. Ingen har hört av sig. Jag trodde inte att jag skulle sitta hemma hela helgen, men det har jag gjort. Enda undantaget var idag när jag for till sjukhuset.
Nu ska jag skriva lite på slutarbetet och packa, sen blir det bara att vänta på att pappa ska komma hem och så bär det av till Vasa ännu en gång. Det ska bli skönt att slippa från Närpes, igen.


Gravity is working against me, and gravity wants to bring me down

Idag har jag slappnat av riktigt ordentligt. Jag har bara tittat på film, spelat piano och varit på en höstpromenad. Men nu måste jag börja med skolarbeten, så nu är det slut med friden.
instängd Frida = nöjd Simon

En annan kväll blev Frida instängd i vårt köksskåp. Jag tror hon trivdes ganska bra där.


Simon tyckte hon kunde stanna där en stund.

en torsdagskväll i oktober

En kväll fick jag besök av en Frida och en Ankku.
ett citat av min kära mor: "Di terroriserar me! Terroristkattor!"

Det har nog aldrig varit så skönt att komma hem till mitt tråkiga Yttermark. Jag är helt slutkörd. Jag antar att det är mitt eget fel, eftersom jag knappt varit hemma något denhär veckan. Men nu har jag fått mammas mat (mums!), gosat med katterna och spelat lite piano, så nu känns det lite bättre. Inte för att denhär veckan har varit dålig, nej nej! Det har varit en jättebra vecka, verkligen.


en av personerna som har förgyllt min vecka. Puss på dig gullaFrida <3

And I can tell just what you want. You don't want to be alone

Igår for jag och mina gullamänniskor till abc för att köpa chips och tanka bilen. Där träffade vi på tre fina pojkar och satt och fjollade med dom en stund. Efteråt tog vi det vanliga varvet via hamnen före vi for hem. Mina planer när jag kom hem var att läsa på biologin, men då kom de tre fina pojkarna och drack te och flippade en aning. Trevligt, trevligt. När dom åkt hem läste jag lite på biologi och sen gick jag och sov.

Nu sitter jag i skolan och latar mig, eftersom jag har skrivit biologin. Jag är lite nyfiken på hur det gick.


I want you to notice when I'm not around

Mycket har hänt de här senaste veckorna. Mesta tiden har spenderats med gullaFrida.

en bild från bildkonsten förra veckan.

I came to dance dance dance dance

En fin vecka. Kvällspromenader med fina människor, kväll med flickorna, roudtrip till Gerby och abc, powernap med fyra i samma säng. Och nu är det helg, härliga tider!
bilden är från kvällspromenaden med Jakki, Frida, Simon och Nybä. Frida, jag och Simon på bild. (Fridas bild)

Jag är din vän och vi lär oss av varann

Det är inte klokt vad vissa människor kan lysa upp ens kväll. Jag har flippat, skrattat, diskuterat och varit knasig med Frida, Simon och Nybä ikväll, och det var så härligt att bara släppa allt för en stund och vara galen. Mera sådana kvällar åt folket!

Frida min vän.Frida och jag har härjat runt i Vasa nästan varje kväll nu i en vecka. Vi försöker komma på massa random saker att göra, som att våldsgästa folk (tyvärr finns det inte så många att våldsgästa), äta upp Simons glass när han inte var hemma, gå på en 10 meters powerwalk och sedan avlidit p.g.a. andnöd. Vackert så, vackert så. Och imorgon måste hon vara utan mig i hela åtta timmar, hur ska hon överleva?!

jag och huvudvärken

Idag kom stressen över skolarbeten ifatt mig. Huvudet värker och jag fräser bara åt mamma och pappa. Jag är sjukt trött, vill bara dra täcket över huvudet och sova bort mitt liv. Lite så känns det just nu. Men det går alltid över, någon gång.

RSS 2.0