One day you will set all things right. Yeah, one day you will set all things right

Jag har inte haft tid eller ork att blogga, därav den glesa uppdateringen.
Jag har hunnit med en hel del. Jag har simmat, firat Elina och Simones 17-årsdag, varit ute och kört med kompisar, och tagit det lugnt.

Jag har också tänkt mycket på sommaren som gått. Det har hänt så otroligt mycket. Vissa saker har varit jobbiga, vissa har varit helt underbara. Nu ska jag sluta skriva före jag berättar allt som hänt. Det ska jag inte.

Livet är svårt och jobbigt, det kommer vi inte ifrån. Men om man försöker fokusera på ljuspunkterna klarar man av det svåra också.

Dear John

Igår tittade jag på Dear John. Det är en av de finaste filmer jag har sett. Jag rekommenderar den verkligen.


ett fönster vi kan sitta vid och blicka ut mot ån

Idag ska här städas! Tv-rummet ser ut som ett bombnedslag och det gör också mitt rum. Egentligen har jag ingen ork med det, men jag måste och med Lars Winnerbäcks underbara musik kanske det går lite lättare.
Jag har många bilder jag inte har lagt upp här på bloggen, så det kommer väl snart. Nu ska jag börja städa.


weheartit


We stand together with hearts joined as one. We’ll give You glory for all You have done.


bröllop

brudparet, små charmtroll :)
pappa <3


Maurits, kusin vitamin


ett fint brudpar var de :)


Elin passade på att ta tackkort på samma gång ;)

Jag hittade bilder från Heidis (min äldsta syster) och Johans bröllop. Det har snart gått 3 år sedan det. Tiden går snabbt.photoshoot med min syster


this loveThis grace You've shown to me
It's made me see the light of day
And I love You Lord


Det som stömmar ut ur mina högtalare nu är Planetshakers.

Äggrund och min fina mamma


Det enda som gick därifrån den natten var telefonledningar och tågrälserIgår fick jag besök av tre av mina knasiga vänner. Vi pratade, skrattade, spelade Buzz, cyklade i regnet och pratade lite till. Det var otroligt fint!

"kråsan"

För två dagar sedan blev det ännu ett "kråsan"besök med Maurits. Han simmade och jag tittade på och fotograferade.

underbara, härliga tanke

När man tittar tillbaka på tiden som gått, märker man hur mycket man har förändrats. Det har hänt så mycket, jag har varit med om så mycket. Både härliga, underbara upplevelser och smärtsamma, hemska upplevelser. Men jag har lärt mig så mycket. Jag har lärt mig att uppskatta mina vänner, att uppskatta livet överhuvudtaget. Jag har inte tänkt så mycket som jag har gjort det senaste halvåret. Jag har kommit fram till att hur jobbigt det än är, så älskar jag livet!


Det finns ingenting här som kan få dig att förstå. Låt det förflutna vara glömtMitt sällskap ikväll är Breaking Dawn och fin musik.

Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist. Nej inte jag, men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Igår var jag till Vasa med Lena och Becka, men klantig som jag är glömde jag kameran hemma så jag har inga bilder.

Nu ska jag titta på NCIS och ta det lugnt en stund. Jag är ensam hemma, vilket är ganska skönt efter att ha haft folk runt sig i två dagar.
and everything is gonna be ok, it's gonna be ok

Jag har varit och simmat de senaste tre dagarna. Det har varit så varmt, så man har inte kunnat göra så mycket annat. Imorgon bär det däremot iväg mot Vasa. Jag ska på bio med Becka och Lena, fina tanter <3

P.S. Jag saknar Ida, jag hittade en bild från när vi spenderade en helg hos min syster.


Hela världen är så underbarIgår hoppade Madde och jag på vespan och åkte till "kråsan" för att sola och bada. Det är ett jättefint ställe och vädret var perfekt. Efter en stund kom också Jan och Maurits dit. En riktigt bra eftermiddag blev det.

Du säger att kärleken aldrig var till för dig

Jag hittade några bilder som jag glömt bort från en promenad jag och Felicia var på.
You see, I can be myself now finally, in fact there's nothing I can't be

Jag vaknade med ont i halsen, jag låg på soffan halva dagen och den restrerande halvan for jag till villan och simmade med Julia, Maurits och Jan. Kanske inte så jättebra om man är lite sjuk, men det var skönt iallafall, haha. Efteråt for jag till Jan och Kim och tittade film och nu sitter jag här.
Jag tittade genom gamla bilder och hittade ganska intressanta bilder som jag hade glömt bort. Bl.a. blonda bilder, haha.
Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjälAtt sitta på verandan i kvällssolen och lyssna på Kent är fint, mhm.

utmattad flicka

Jag är så otroligt trött. Denhär veckan har varit en av de tyngsta jag upplevt på länge. Det började med fyra dagar på barnläger med 60 barn och huvudvärk och illamående varje dag, plus att mitt humör var som en berg-och-dal-bana hela veckan. Men igår kom Jakki, Ida och Jacke till Närpes. De är helt underbara allihop! Jag fick annat att tänka på och de lyckades verkligen muntra upp mig. Jag tycker så otroligt mycket om dem. De åkte hem för en stund sen. Jag har tyvärr inga bilder från igårkväll. Nu ska jag bara ta det lugnt och kanske titta på en film om jag orkar, annars ska jag bara lyssna på bra musik och ligga på gräsmattan.

RSS 2.0