be my mirror, my soul

Roudtrip blev det, men vi böt ut Simon mot Nybä. Vi har ikväll haft problem med att få upp tanklocket på bilen, så jag blev tvungen att ringa min käre far och fråga, och han fixar allt, höhö. När vi satt vid ABC såg jag en gammal bekantskap. Jag tror han kände igen mig, eftersom Frida sa att han tittade lite konstigt på mig, höhö.

we're gonna light it up like it's dynamite

Idag har Frida och jag promenerat en timme och lekt aktiva studeranden. Jag tror bestämt att Frida lyckades lite bättre än mig. Nu sitter hon och pratar med sina strumpbyxor, fullkomligt normalt, jeppjepp. Nu ska vi ut på roudtrip med Simon, trevligt trevligt. Att ha feelis på en måndagkväll är ganska så najs.

omnomnomJag sitter här och äter massa mandariner och dricker kaffe samtidigt som jag pluggar historia.

Och vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig

Den här helgen har jag bara tagit det lugnt. Men jag har skrivit en finskauppsats, läst på en hissatent och läst lite i en bok vi har i engelska.


jag åt för första gången på länge en ordentlig frukost
att mysa framför brasan med en bra bok och en kopp te är alltid trevligt

Söndag

Idag är jag jobbigt trött. Men gårdagen var najs. Först drack jag kaffe med Alan, Nybä och Josso. Sen fick jag leka frisör och fixa en festfrisyr åt min kära syster, vilket gick som det gick, höhö. När Elin hade gått kom Jacke och hälsade på en stund. Sen gick Nybä och jag till Skolhusgatan och fjollade på där en stund och sen när vi hade gått hem for jag till Gusa med Simon och lämnade där och tittade på The Big Bang Theory. Riktigt najs.

take me higherI fredags var jag på ungdomssamling i Sion. Det var riktigt najs. På bilderna berättar Benjamin och Jossan om sin resa till Filippinerna och Oskar berättar om Midvinterveckan.
Efteråt var vi ett gäng som for till Calzone och chillade där en stund. En riktigt lyckad kväll.

-

En dag fick jag besök av Alan.

MAXAT

Har spenderat dagen med Frida. Vi har druckit för mycket kaffe (som vanligt) och tittat på en feelis-film. Jag har också nästan svimmat i hennes hiss, första gången jag ens varit nära att svimma vilket var lite skrämmande. Men Frida är en bra extra mamma som tar hand om mig, höhö.

your love is a song


inte många bilder och fokus på fel ställe, men vad kan man.

Ikväll har jag varit på ungdomssamling med ett härligt gäng. Efteråt fjollade vi på Teboil en stund, där jag också träffade min fina syster. Mycket angenämt måste jag säga.


jag och min snygga syster på julafton


ibland är man helt enkelt för snygg för att vara sann
hosthosthost

Oj vad jag älskar att hosta upp lungorna! Jag tycker inte det är så jobbigt att vara förkyld, men nu börjar det räcka. Men nu ska jag inte tänka på min rinnande näsa, mina irriterade ögon och min sjuka hals. Ikväll ska jag på ungdomsmöte, och jag ska ha kul, det har jag bestämt.


Midvinterveckan del 2

Midvinterveckan 2010-2011
We're gonna lift our voice in victory, we're gonna sing your praises loud

Med mig hem från Midvinterveckan har jag en förkylning, ett trött huvud och ett glatt humör. Det har varit en underbar vecka, fast den har haft sina nedgångar.
Att sjunga karaoke, dansa loss med goda vänner och lovsjunga med hela sitt hjärta är så underbart! Jag bara spritter av glädje när jag tänker på det.
Bilder kommer möjligtvis imorgon, när jag har mera energi, haha.

RSS 2.0