I would get so lost in your beautiful lies

Om jag ska vara ärlig har den här veckan varit ett rent helvete. Att känna sig dissad av den man trodde var sin bästa vän mest varje dag är inte så trevligt. Att känna sig som tredje hjulet är inte heller kul. Jag behöver verkligen få komma hem nu, få krama om mamma och pappa, sitta på golvet med en kaffekopp och bra musik, bara slappa och förhoppningsvis slippa tänka på allt som känns skit, få träffa den där fina flickan som jag tycker så otroligt mycket om och mycket annat fint som man kanske inte tänker på att uppskatta före man verkligen behöver det.

Igår fick jag prata av mig med en annan fin flicka vid namn Ida. Henne tycker jag om så mycket att jag nästan går sönder. Hennes pojkvän, som dessutom är en av mina bästa vänner, är också en lättnad i den här skiten. Hjärta på dem!

En bild från ifjol som föreställer Jacke, Ida och jag. Det är nog extremt fina människor det där.

jag håller dig så hårt att du inte får luft

Och den dåliga dagen fick ett bra slut. Tack och lov!

I just have to admit that it's all coming back to me

Idag är ingen bra dag. Jag är bara så trött på allt för tillfället. Allt känns bara så fel. Det finns ingen ork till någonting.

Day 14 – Another picture of yourself.en bild från villaavslutningen

en känsla

Känslan av att bli utbytt, smått dissad. Det är den känslan jag har just nu. Det gör ont. Vad hände med att vara nära på bästa vänner? Duger jag inte längre? Visst, jag vet att jag kanske inte har varit riktigt som jag brukar den senaste veckan, men ändå. Jag är fortfarande samma gamla Maria, fast jag inte har varit riktigt lika glad som jag brukar. Men ibland måste också jag få vara svag. Jag klarar inte av att vara stark hela tiden.

we give you all the praise

Och helgen som var helt underbar. Jag har nog inte mått så bra på länge. Jag har varit på en mötesserie eller vad man nu ska kalla det. Där var det två stycken från Sverige som pratade om sina liv och vad Gud har gjort för dem. Åh, vad det var bra!
Och jag har så underbara vänner, helt seriöst. På lördagen flippade t.ex. Lena och jag totalt. Åh, vad det var härligt. Jag har saknat den flickan.


<3

You need the pain now just to feel anything

Dagen med textkompetensskrivning kombinerat med huvudvärk och tröttheten som snart blir för stor. Och ikväll ska jag sjunga tydligen. Hjälp, hur ska jag orka? Nåå, som jag sa igår, nu ska vi tänka positivt! Förhoppningsvis får jag all skit upprätt idag, om jag har tid vill säga.

Day 13 – Something you crave a lot.


Just nu vill jag bara ha glass! Och sol och värme.


aggressionsutbrott och dylikt

Idag kom Joel och drack kaffe. Jag hade ett av mina aggressionsutbrott och slängde saker på honom, stackars liten. Men jag tror inte han tog det så hårt, för han skrattade. Sen gick jag till Simon och Jakki med Frida för att ha studiecirkel. Till en början gick det inte så bra, men sen kom vi faktiskt igång med läsandet. Sen hade jag ett till aggressionsutbrott, men det var inte så farligt. Och imorgon skriver jag en biologitent som jag inte kan något om, plus att jag ska ta tjuren vid hornen och försöka reda ut allt det jobbiga. Förhoppningsvis kommer det att gå bra, men jag brukar vara lite dålig på att prata om sådana saker med personer, speciellt denna person. Men nu ska vi tänka positivt!


Day 12 – A photo of you and your family.

Har ingen bild på hela familjen, men på första bilden ser ni oss systrar och andra bilden föreställer Elin, mamma och pappa. Världens bästa familj! <3

Day 11 – Something you don’t leave the house without.

Telefon och nycklar. Utan dem är jag ganska screwed.

random onödig info, haha

För att tänka på något annat har jag städat. Duktig_shej_93. Det hjälpte faktiskt, jag blev på bättre humör, haha.

.

Varför ska det alltid vara något som är fel? Får jag aldrig må helt bra?

Den där Christian


mitt glädjepiller

Day 10 – A TV show you’re currently addicted to.


Skins

blöh

En måndag då jag både är glad för att det är vår och förbannad på grund av att jag inte kan sluta överanalysera situationen. Blöh, ibland är det bara jobbigt.


Instead of makin' me better, you keep makin' me ill

Jag börjar bli trött på att du bara märker mig då du själv mår dåligt. Då ska jag finnas där för att trösta dig, få dig att må bättre. Men när jag mår lite sämre och behöver stöd, då försvinner du. Du är en fin vän, verkligen. Hrmf! (där fnös jag om det var någon som inte uppfattade det)


bilden är från weheartit

Day 9 – Your favorite musician and why?

Det ändras ganska ofta, för tillfället är det Newsboys som spelas mest hela tiden.


only you got me flying with eagles

Igår sov jag bort halva dagen, kollade Skins, skrev slutarbete, drack kaffe och var allmänt trög. På kvällen for Gustav och jag iväg till Voitby för att hälsa på den där Simon. Väldans trevligt. Sen for vi in till stan ett varv, sa hej åt Kim, Maurits och Sund lite snabbt och for sen iväg till ABC och satt där en stund. Sen skjutsade vi hem Simon och for hem tillbaka. Tittade film och somnade. En trevlig kväll.
fjantarna

-


at Gusa's in

Här sitter lilla jag helt ensam hemma hos Gustav, medan han är på lifegroup. Tiden ska fördrivas med slutarbete, film och en dusch. Så blir det kanske att hitta på något roligt senare ikväll.


bra fredag

Idag är jag på ett bra humör.


there goes my hero

Igår var Frida och jag på roadtrip med den där Christian och den där Joel. Vi for till Brändö och hälsade på hos Citts syster, körde in i en snödriva och sen for vi runt i stan och fjollade på. Sen for Joel hem, och då hoppade Emily och Ankko in i bilen istället. När vi inte hade någonstans att åka mera bestämde vi oss för att vi skulle åka och hälsa på hos Simon. Där fick vi lyssna på då Simons far pratade om bilar.
Kort sagt var det en bra kväll.Day 8 – A photograph of the town you live in

Vasa:


Närpes:
Day 7 – What’s in your makeup bag?

Mascara, kajal, flytande eyeliner, ögonfransböjare, ögonbrynspenna. That's it.

Guess who's back!

Ikväll var kvällen då jag återförenades med min andra hälft Frida igen efter ett litet uppehåll. Ikväll var kvällen jag körde bil för första gången, och jag var ganska bra på det. Bara två kärringstop. Vi hade även en barnvakt en liten stund, en som höll koll på oss, eftersom vi kanske var lite väl hyperaktiva. FEELIS!
En vacker bild på Frida, vår barnvakt och mig. Vi är nog så fina såå!

Day 6 – A photo of our favorite place to eat


Köket hemma i Närpes, mammas mat är helt klart bäst!

Just remind me how you see so clearly face down in a hole

Idag hade jag så extremt tråkigt att jag tittade genom allt jag någonsin skrivit på facebook. Varje status, varje kommentar, allt. Det tog sin lilla tid, men roligt var det. Att så mycket kan förändras på ett och ett halvt år. Det fick mig att sakna våren ifjol, den jag var då.
Jaa, ikväll är en kväll av saknad. Jag tror man behöver sånt ibland också.


Jag vill ha sommar. Värme. Långa promenader i solnedgången. Nattbad. Solbränna. Bilturer mitt i natten. Sol.

Day 5 – A song to match your mood.

Jag är inte så högteknologisk som vissa andra, iallafall inte på blogg.se, så därför får ni bara en länk till en fin låt.
Newsboys - Running to You

when everything is broken there's a door wide open

Någonting jag alltid önskat mig är ett fönster med fin utsikt och en fönsterbräda man kan sitta uppkrupen på. Idag spenderade jag en stund med att sitta och titta ut genom Simons fönster. Att se vårsolen lysa på taken var väldigt fint.

bild lånad från weheartit

Day 4 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.


en sån gullig sak skulle inte skada att ha i sin ägo måste jag säga

Hear my song, it's all I have to bring

Har idag hållit fjanten som flyttade hem sällskap, tittat på flyg som landat och lyft i sällskap med fjanten och en annan fjant, och fjollat med Ida. Nu avrundar jag dagen med en varm dusch och Skins.


Det fick bli en bild på Frida, mig och den hemflyttade fjanten. Det är fina människor det där!

everyone's dancing in the moonlight

I helgen har jag haft fint sällskap, varit grinig som bara vad, varit trött, kollat film, druckit massa kaffe, skrivit slutarbete och avrundat med en kväll med de bästa pojkarna.


Day 3 – A photo of yourself two years ago.

tadaa

Day 2 – Your favorite photograph of your best friend and a descrition of him/her.Jag har så många underbara vänner så det är omöjligt att välja bara en.

Day 1 – A photo of yourself and a description of youOj vad svårt.
Jag heter Maria Kristina Jansson. Jag blev född 21 juni 1993. Jag är en konstig liten prick som har dålig humor och som börjar skratta åt lite vad som helst. Oftast är jag väldigt pratsam och ibland också ganska högljudd.

Mina föräldrar bor i Närpes, medan jag oftast håller till i Vasa eftersom jag går i skola där. Jag har två underbara storasystrar, Heidi och Elin. De är sex och fem år äldre än mig, vilket gör mig till ett sladdbarn.

Nu orkar jag inte skriva mera, hehe.

bara för att

Day 1A photo of yourself and a description of you.
Day 2Your favorite photograph of your best friend and a descrition of him/her.
Day 3A photo of yourself two years ago.
Day 4 A photo of an animal you’d love to keep as a pet.
Day 5A song to match your mood.
Day 6A photo of our favorite place to eat.
Day 7What’s in your makeup bag?
Day 8A photograph of the town you live in.
Day 9Your favorite musician and why?
Day 10A TV show you’re currently addicted to.
Day 11Something you don’t leave the house without.
Day 12 A photo of you and your family.
Day 13Something you crave a lot.
Day 14Another picture of yourself.
Day 15The meaning behind your blog name.
Day 16A photo of something that makes you happy.
Day 1715 facts about you.
Day 18A photo of something that means a lot to you.
Day 19 What’s in your purse?
Day 20A photo of somewhere you’ve been to.
Day 21A picture of you last year and now and how have you changed since then?
Day 22
Your favorite movie.

Elin Jansson

På begäran av min kära syster tänker jag dedikera ett helt inlägg åt bara henne.
Ja-a, vad finns det att säga om Elin. Hon är totalknasig, så jag antar att det är från henne jag har fått alla mina konstigheter, haha.
Elin är världens bästa syster, eller hon delar förstaplatsen med Heidi, min andra storasyster.


fina flickor

Igår for jag till Salem för att titta film med Maurits, Paula, Julia, Felicia, Lena och Kim. Till slut for alla hem förutom Julia, Felicia och jag. Vi pratade i flera timmar om allt möjligt. Såå fint! Mera sånt tack. Tycker om mina flickor!

<3

Is this my life I'm wondering


Jag sitter ensam här och undrar var vi hamnar härnäst

Idag lyckades jag sova bort halva dagen (vilket inte är så ovanligt om man heter Maria Jansson). Jag tänkte stanna hemma hela dagen och bara ta det lugnt, men jag tröttnade efter några timmar, så jag for till café Albert med Maurits och där träffade vi på Tobo och Julia. Vi bestämde oss för att åka och se film. Vi fjollade på och vår humor var lite låg, men det har den varit ganska länge när det gäller min del, haha. När filmen var slut for Julia och Tobo hem, medan Maurits och jag körde runt ett tag och fjollade lite till. Det har varit en bra dag med andra ord.


Jag vet att ni älskar mina egobilder, så därför får ni en till. Nej, men jag har inga andra bilder för tillfället, är för lat för att orka plocka fram kameran.

Smile tho' your heart is aching

Jag vill kunna le sådär riktigt på riktigt igen.


Lite som på den här bilden.

I come to you in pieces so you can make me whole

Jag är otroligt tacksam att jag har så underbara vänner. Idag har jag umgåtts med Julia och Maurits. Jag fick ett avbrott från dessa tankar som tröttar ut mig. De är fina människor dom där två!


tankar på natten

När hjärtat vill en sak, men hjärnan säger att det inte kommer att funka är det lite jobbigt.


Jag klara inte av att se folk må dåligt. Jag vill hjälpa dem så mycket jag kan, få dem att må bättre. Jag brukar säga att det är bra att prata om saker och att man ska tänka positivt. För mig är det lite så att jag säger en sak och gör en annan. Jag har väldigt svårt att prata om mig själv med andra, att öppna upp, låta någon hjälpa mig. Att tänka positivt är också något jag är dålig på.

Varför kan jag bara inte bestämma mig?

RSS 2.0