hold me close, safetly rest in your arms

Idag har jag varit till Vasa på barnlägerplanering. Becka och jag försökte ordna så att alla barn fick någon plats att sova. Det gick ganska så bra faktiskt.
Efter planeringen hämtade pappa mig, så for vi till Solf för att hälsa på min farbror och hans familj. Där fick jag agera barnvakt åt min gulliga kusin. Han lekte att en pafflåda var en balkong som han skulle klippa sönder.
Imorgon ska jag sova länge och sedan klippa gräs. Egentligen borde jag packa upp allt jag tagit hem från Vasa också, men jag orkar inte, det är allt för mycket.

Allt börjar ordna sig nu tror jag. Det känns så iallafall. Hoppas det fortsätter så också.

sommarlov

Nu har jag sommarlov. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det. Det är skönt att få slappna av och slippa allt skolarbete och alla andra jobbiga saker. Det här skolåret har varit ett av de bästa, men också ett av de jobbigaste åren i mitt liv. Jag har varit med om så mycket jag aldrig vill vara med om igen, men också så många saker som jag gärna vill uppleva igen. Känslor, tankar, vänner. Tack för det här året!

allt jag kan säga är kaos

Igår var en kaosartad dag. Mer ska jag inte säga. Men kvällen blev relativt bra iallafall. Jag var ute och körde med Elin en stund, och vi pratade om allt möjligt, vilket var väldigt behövligt. Efter att Elin hade åkt hem gick jag ut på en promenad med Jakki, Simon och Frida, vilket var trevligt trots omständigheterna.

Idag hade jag sista provet för i år. Hur skönt som helst! Hur det gick är en sak jag inte riktigt orkar bry mig om just nu. Och på lördag slutar vi skolan. Det ska bli skönt med sommarlov, en paus från allt.

ett tidsfördriv att dö för

Idag har varit en bra dag. Vackert väder gillas mycket. Har suttit på gräsmattan utanför skolan så fort jag fått chansen. Plus att jag nu inte behöver gå runt och undra över saker mera, och det är jätteskönt. Jag hoppas att mitt goda humör håller i sig en längre tid.
Nu är det bara en och en halv vecka kvar i skolan. Jag har bara en uppsats som ska skrivas och ett finskaprov som ska läsas på, sen är jag fri. Jag behöver sommarlov, haha.


Felicia får stå för bilden idag. Jag saknar den flickan <3

happy times

Solen skiner, vinden svalkar skönt, gräset är grönt. Jag stormtrivs. Bara de negativa tankarna skulle försvinna någon gång. Jag är lite förvirrad, men annars mår jag jättebra.
Igår satt Ida, jag, Frida, Citt, Nybä, Mocke och Jakki nere vid bryggan i ca två timmar. Härliga tider säger jag bara! Efteråt for Ida, jag, Mocke och Alan ut med Elin en stund och hade intressanta disskusioner i bilen, haha.
En jättebra kväll!

And I'll tell myself I'm over you 'cause I'm the king of wishful thinking

Helgen har varit bra. Ida och jag har bott hos min syster Elin hela helgen. Som tack städade vi hennes lägenhet, vilket jag tror var mycket uppskattat, haha. Vi har också städat Idas rum och mitt idag. Vi har varit riktigt duktiga.

Nu sitter jag och försöker läsa på mattetenten som vi har imorgon, men jag fattar ingenting och koncentrationen är inte på topp. Kommer väl att få en till kurs underkänd. It sucks.


Ida och jag

solsken

Nu tänker jag gå ut och njuta av det vackra och varma vädret. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, men något ska jag väl kunna hitta på. Köra en tur med min vespa kanske (om den startar). Den har stått stilla alldeles för länge nu tycker jag.

fint väder

Att vakna till en termometer som visar 21 +grader är aldrig fel. Egentligen borde jag vara ute och ta vara på den här värmen, men jag är lite för lat och slö, så därför sitter jag här istället.
Imorgon åker jag tillbaka till stan och tillbringar lite tid med min syster och Jacke och Ida. Det kommer att bli mycket trevligt. Hoppas bara det är fint väder.


she would never had to know what it's like when your heart breaks

Just nu känns allt bara skit. Punkt.

I can't really do a damn thing

Idag har mina tankar fått sväva lite för fritt. Inte bra alls. Plus att mitt ätande är helt upp fuckat. Usch, kan inte allt bara bli som det var förr?


I don't feel like I am strong enough

Dagen började jättebra, men nu har mitt goda humör försvunnit. Jag tänker alltför mycket idag. Och drömmarna jag drömde inatt hjälper ju inte till direkt. Jag börjar bli så frustrerad på att jag inte bara kan släppa/glömma allt. Det förstör bara mina dagar när jag går runt och tänker på det.


We would have made the neighbours jealous

Gårdagen började med att jag var jättetrött och på dåligt humör, men det blev bättre under dagens gång. Efter skolan blev jag bjuden på kycklingsallad och jordgubbspaj av Julia. Det var gott.
När jag gick hem läste jag på psykologitenten vi har imorgon, men jag orkade inte läsa så jättelänge, så jag ringde åt Ida. Vi gick till stan ett varv och köpte vindruvor och sedan gick vi och satte oss på en gräsmatta och pratade och hade det trevligt medan vi väntade på Jacke. Sen gick vi hem till Jacke och sen for vi på kaffe med Elin.
När Elin for hem tillbaka gick vi hem till mig och sov/försökte sova.
En mycket trevlig dag i korta drag.

fina människor

Nu sitter jag hos Jacke med Idamari. Det är mycket fina människor!
Annars är jag ganska så trött och lite borta i mina egna tankar, men jag har det bra ändå. Det är mycket uppmuntrande att vara med Ida och Jacke, de gör mig glada. Jag är glad att jag har hittat dem <3




mina gullepluttar! :D

kallt men fint

Jag överlevde nätt och jämt vårhajken. 3 grader på minus med endast ett liggunderlag och en sovsäck är inte ett så jätteroligt sätt att sova på. När jag vaknade gick jag och satte mig vid brasan med alla andra som också vaknat och där satt vi i två timmar och värmde oss. Nu är det "bara" kanothajken och vinterhajken kvar...

This ship has taken me far away. Far away from the memories

Vappen firades med Jacke, film och massa chips. Det var trevligt, men jag var så trött, så jag tycker lite synd om Jacke för jag var nog lite tråkig.


RSS 2.0